Прва се о разводу огласила Јована која је потврдила сазнања медија, замоливиши све да поштују њихову приватност, као и да су Сале и она остали у добрим односима и да ће се заједнички борити за што бољи живот њихове деце.

Како су медији писали, пар је покушао да спасе свој брак и ишли су на сенасе код брачног саветника, али Јована је пресекла да жели развод. У тренутку када је јавност обавестила о краху брака, певачица се са ћеркама већ одавно иселила из породичног стана.

И њихови суседи говорили су да су Саша и Јована увек деловали као складан пар, бринули о ћеркицама и изгледали срећно. Нико није могао да примети да се нешто дешава између њих.

Међутим, снимак из једне емисије показује да је пар још прошле године пролазио кроз болне тренутке. Јована и Сале гостовали су заједно, а док је он певао песму "Ако ти је до мене", Јована је све време била тужна, а у једном тренутку пустила је и сузу.

Александар се у тренутку, док је певао стихове "Кажем, нисам с њом, зар да се кунем поново", окренуо према Јовани и прекстио.

Рефрен поесме: "Ако ти је до мене, не дај да ме промене, да ме против тебе живот окрене. Узми или остави, воли ил' заборави, па нека се душа с телом поздрави"!

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".