Прошло је 27 година од када нас је напустио легендарни српски глумац Предраг Пепи Лаковић, а нејгова смрт је и дан-данас обавијена велом мистерије. 

Великан српског глумишта трагично је настрадао деветог септембра 1997. године, али питања како је до тога дошло, и зашто, никада нису добила своје одговоре.

Подсетимо, Предраг Лаковић је био познати југословенски глумац. Играо је бројне улоге, али публика га највише памти као Бобиног ујака Косте Павловића из серије “Бољи живот”.

Фото: Јутјуб принтскрин/Rade Cvele

 

 

Такође, једна од запаженијих улога му је и била у “Камионџијама”, као наставник музичког, а сцене које је снимио са Миодрагом Петровићем Чкаљом се и дан данас радо гледају.

Последњу улогу имао је 1997. године, неспосредно пред смрт, у филму "Црна мачка, бели мачор", где је играо лик музичара. Међутим, крај снимања није доживео!

Предраг је био познат као велики самотњак, па је често волео да оде у своју викендицу на Бисерном острву у близини које је и изгубио живот. 9. септембра 1997. године страдао је на Мртвој Тиси, а његово беживотно тело су пронашли локални аласи. Након овог трагичног догађаја у јавности су почеле да круже приче да је Предраг одузео себи живот, али то никада није потврђено.

БОНУС ВИДЕО: