Ана и Предраг Рајковић, су 4. септембра постали родитељи по трећи пут. Након два сина, на свет је дошла девојчица, којој су дали име Нора. Када се опоравила, Ана је напустила породилиште и сместила се у топлину њиховог дома, а затим је са породицом и пријатељима решила да прослави.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/рајковиц__ана

 

 

Иако је прошло само 5 дана од порођаја, Ана је смогла снагу да се дотера и прослави са својим најближима.

Сада се људи по друштвеној мрежи "X" свађају да ли је требало или није требало да буде и она на прослави. Бивша директорка маркетинга у Партизану, а садашња предузетница и жена голмана Црвене Звезде, Снежана Борјан, на Инстаграму је објавила фотографију на којој је написала:

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

"Мама краљица дошла да прослави рођење своје ћерке. Нора", стоји у опису фотографије на којој видимо Ану како се весели уз музичаре.

"Па људи је л' ово могуће? Жена се породила пре 3 - 4 дана и муж прави славље. Она стицајем околности изашла из болнице, али дошла на славље/част. Колико год да се осећа добро, ово мени није нормално. Иди кући жено, одмарај са бебом", гласио је твит једног корисника, уз поменуту Анину фотографију, а уследио је и одговор:

 

 

"Хвала ти Боже једном и мајка да буде на прослави рођења детета које је она родила."

БОНУС ВИДЕО: