Прошло је 11 месеци од када су Петра и Михајло заједно, а за ову месечницу је Петра написала дирљиву поруку на енглеском.

- Заљубљена сам у тебе, поред тебе се осећам слободно. Ову ствар коју зову живот не могу да радим без тебе, зато што сам опасно заљубљена - поручила је путем Инстаграм "сторија" кроз музичку нумеру свом партнеру Михајлу.

ФОТО: М. Вукадиновић, Инстаграм/divaccp

 

 

То је природно навело многе да спекулишу да је пар можда и близу венчања јер делује да су се две сродне душе пронашле.

Њих двоје су привукли велику пажњу када му је Петра приредила изненађење за рођендан, а он је остао без текста.

 

 

Овај момак истог имена и презимена као познати репер Војаж је баш као и Владе рођен у Пријепољу.

Подсетимо, недавно је управо Владе открио како га је Милутин Мркоњић заувек задужио.

 

 

- Једном ме позвао један пријатељ да му помогнем, Мрка ми каже у свом стилу "Јесте будала, али помози ако можеш". Оно што је сигурно и неизбежно и једино гарантовано у овој животу је да ћемо умрети, али како смо живели, колико смо људи дотакли је једино вредно овог живота. Никада нисам срео човека, а да ми није причао како је њему или некоме његовом Мрка помогао - причао је Дивац и додао:

 

 

- Врхунац политичке моћи је користио да помогне људима, можда то некоме изгледа наивно или некоме глупо, али немају сви људи моћ да виде ствари ванвременске, ванпартијске, ванрелигијске вредности. Вредности које прелазе све те границе и често нам помуте ум. Захваљујући њему смо успели да усвојимо ћерку. Био сам окарактерисан као непријатељ државе, али је Мрка својим ауторитетом успео да нас споји са нашем ћерком. Никада му то ни ја ни моја породица нећемо заборавити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".