Каја Остојић, популарна српска певачица, данас ће четврти пут изговорити судбоносно "да" свом избранику Милошу Чујовићу.

Фото: Принтскриин/Инстаграм/каyа_остојиц

 

Каја Остојић са партнером је заказала свадбу на свој рођендан, а детаље исте је решила да држи у јавности.

Певачица је на Инстаграму поделила слику своје фризуре. За ову прилику одлучила се да буде гламурозна.

 

 

Има три брака иза себе

Подсетимо, Каја Остојић иза себе три брака.

Из првог са Николом Драгојловићем има ћерку. Други брак са Урошем Дувњаком је кратко трајао, док је трећи са Џуниором Џеком окончан након седам година. Повезивали су је са фудбалером Матеом Павловићем, као и са тенисером Борном Ћорићем.

Иначе, певачица Каја Остојић недавно је показала шта су њен вереник и она истетовирали пред венчање.

Обоје су истетовирали датум који им је, по свему судећи, јако важан - 26.03.2024. године, он на руци, а она испод груди.

 

 

Он је испод тога исписао Чујке и Каyа, те додао црно срце, а она сад такође има црно срце поред поменутог датума, као и бубамару.

Певачица је недавно проговорила о удаји и открила да планира да обуче црну гардеробу.

- Чекамо папире, односно легализацију наших развода. Ја сам се развела у Белгији, а Милош у Црној Гори и због тога су нам потребни докази о разведеним браковима из тих земаља. Када стигне потврда оверена у суду, онда можемо у општину - рекла је Каја и открила какву свадбу замишља.

- Бићемо у црном и Милош и ја, декорација ће бити иста таква, као и торта... Уосталом, таква нам је била и веридба. Када сам се удавала у белом, није потрајало, па верујем да ће, ако променим тај тренд, трајати вечно - рекла је Остојићева за "Информер".

Блиц