Велика прашина подигла се у Босни и Херцеговини, пошто је фудбалер Шефилд Јунајтеда Анел Ахмедхоџић (25) потврдио да више неће играти за репрезентацију јер се "цела земља окренула против њега, његове супруге и сина".

Ахмедхоџић је наводно добио стотине порука усмерених против њега и његове најуже породице када је напустио камп репрезентације Босне и Херцеговине због повреде.

Његов отац Мирсад кривицу за наводно "избегавање" репрезентације окривио је јавно Анелову супругу Маријана, па се брачни пар Ахмедхоџић нашао на жестоком удару.

Фото: Профимедиа

 

 

Иначе, Анел је оженио Црногорку Маријану Мишић, која је прошле године због мужа променила веру и прешла у ислам.

Тата није задовољан снајком јер сматра да лоше утиче на његовог сина и да је крива што није успео да искористи потенцијал који је имао.

- То више није мој син не сматрам га више мојим сином. Желим му да буде добар. Најбољи. Ја сам се борио цели рат, три пута сам рањаван. Желио сам да мој син игра за државу коју сам ја својом крвљу стварао, али окренули су га лоши људи који мисле само на интерес - изјавио је недавно за "Н1" огорчени Мирсад.

Затим је оплео и по прији.

 

 

- Та њена мајка.. не знам шта су му урадили, али су планирали да нас родитеље одстране. И то су успеле за Нову годину. Та њена мајка и она су отишле у Дубаи да се проводе, а њему оставили дете кући, а имао је мечеве у том периоду и ту је изостајао, као наводно лагана повреда - каже Мирсад.

Присетио се и његовог одласка у Енглеску и изјавио да је Маријана крива што није испунио велика очекивања на Острву.

- Са њим сам отишао Енглеску тад заједно, са приватним авионом Шефилда. Тад му та девојка није имала визу. Два месеца био је фокусиран без ње. Нико му није сметао тад. Био најбољи играч кад је дошао. Чим му је дошла она, почео је да пада.

 

 

Његови јавни испади разбеснели су младог фудбалера, који му није остао дужан.

- Рећи да је моја супруга бацила на мене црну магију је веома увредљиво за мене, а посебно за моју супругу, јер је она сјајна. Веома је тешко наћи жену која ће се бринути о теби као што то ради она и веома сам сретан да мој син има тако невероватну мајку. И онда рећи да ме не пушта на мечеве репрезентације? То је смешно и само показује који ниво интелигенције има овај лажов. Има много супруга фудбалера које не маре за каријере мужева, али она никада није пропустила меч, чак ни када је била у деветом месецу трудноће дошла је на мој меч само неколико дана пре него што ми је родила сина. Она је моја највећа подршка и рећи да ме не пушта је глупаво, али шта очекивати ​​од нарциса?

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: