Она је за медије открила колико им је разлика у годинама неважна.

- Највише се пише о разлици у годинама, а Лазар и ја то и не осећамо. Има један моменат када се осети разлика у годинама, а то је када једемо палачинке, ја једем са кремом, а он за џемом и орасима. Тада осетимо, и то је то. Очигледно је то нешто што је тако и мени је жао што се жене данас кад напуне четрдесет година већ називају бабама и као да је старење и имати неке одређене године данас срамота.

Фото: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Волела бих да будем баба једног дана и мени је то циљ. Увек сам била окружена старијима од себе и таква сам од када сам се родила, све моје другарице су старије од мене. Да ли је то зрелост, не знам, али просто ми је такав хороскоп, бог ми је тако дао. Што се нас двоје тиче, та разлика у годинама је код нас најмање важна, а у медијима је најважнија - искрена је била Аница Лазић.

Лазићева је недавно на друштвеним мрежама поделила поруке које је добила, а које су је и те како дотакле.

- Прелепи и много јаки, и ментално и свакако, подршка за вас! - писало је тад у поруци, па се захвалила за ове речи.

- Као неко ко је у браку са 42 године старијим мушкарцем, потпуно те разумем и шаљем подршку у сваком смислу, љубав је љубав! - гласила је друга порука, на коју је Аница написала:

 

 

- Ова порука ме је посебно разнежила. Желим вам сваку срећу!

- Праве љубави зраче, то знамо ми који их живимо. Они који не разумеју, нажалост, не разумеју јер нису осетили и не треба их кривити. Ви останите инспирација, све најбоље! - написао јој је један корисник Инстаграма, па је Лазићева навела:

- Једна од најлепших порука данас, хвала!

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: