Јоџир се на почетку није оглашавао на ову тему, а онда је после пар дана решио да прекине тишину, па открио да није фан овакве врсте шоуа и да се неће уселити на велелепно имање у Шимановцима, што је многе разочарало.

- Кукала вам мајка, ваше визије да улазим у ријалити... Не улазим ни за какве паре у ријалити, кунем се у децу да никада нећу ући. Немам ништа против ријалитија, али то није мој ниво, покрећем неки свој бизнис - објаснио је Јоџир у новом видеу.

Јован је у процесу припремања за нови пројекати, што је открио у претходном снимку, а сада је осванула фотографија, која доказује да популарни ТикТокер не запоставља ни физички изглед, па је одлучио да освежи своје лице и "затегне" се.

Фото: Инстаграм принтскрин/jodziir

 

Пратиоци познатог инфлуенсера су навикли да на његовим клиповима буде и супруга Ирена, као и син и ћерка.

Јоџирова супруга је телевизијска новинарка која извештава са терена. Једном приликом је открио како је она њега запросила на несвакидашњи начин. 

- Ирена је оригинална и без трунке фолирања, што је мени најбитније, а данас је ретко - описао је Јован раније за медије чиме га је Ирена освојила, а онда шокирао:

- Запросила је она мене, позитивним тестом за трудноћу!

Ирена је једном приликом проговорила о Јовану и о томе како су се упознали: 

- Знамо се дуго, упознали смо се још док смо били основци, јер су нам очеви дугогодишњи пријатељи. Увек се шалим и кажем да је Јован цели живот заљубљен у мене, али никад није имао храбрости да ми приђе на тај начин. Заједно смо седам, од чега у браку четири године. Рељу смо добили у ванбрачној заједници, а Ирину у браку - испричала је она за медије.

БОНУС ВИДЕО: