Шкорпија

Шкорпије увек иду до краја када је освета у питању, а када им распламсате страсти могу бити изузетно пакосне. А најстрашније је то што нећете знати у чему је проблем. Таман ћете мислити да сте у дивној вези, а Шкорпија ће учинити нешто окрутно. Могуће да је то због нечега што сте урадили или рекли пре месец дана, а она је само чекала тренутак да вам то врати.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Једна од врлина Бика јесте уједно и једна од његових најгорих особина - одлучност. Када Бик нешто науми, он ће то и да оствари. Посебна мета ћете бити ако сте на било који начин повредили њихово поверење. Не надајте се и не чекајте да преболи, јер неће. Спремни су да чекају док потпуно не заборавите шта се десило, а онда ће вам освету сервирати хладну и болну.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Повредиће вас тако што ће вас брзо заборавити и преболети. Наћи ће неку много лепшу и бољу особу од вас. Не трудите се да изазовете сажаљење Овна, јер га нећете добити. Једино што можете да добијете, јесте кривица што нисте одмах пустили све и кренули даље. Овнови апсолутно немају саосећања за оне који су их повредили.

БОНУС ВИДЕО: