Глумица Драгана Мићаловић одувек је привлачила медијску пажњу ‒ у почетку због „звучног“ презимена и старије сестре Слободе, да би с временом и сама постала занимљива новинарима.

Иако има тридесет година, Драгана се може похвалити бројним улогама у гледаним телевизијским серијама, али и интересантним дешавањима на приватном плану.

Пре тачно десет година била је у емотивној вези са Марком Ђоковићем, млађим братом најбољег тенисера света, али веза није опстала иако су многима деловали као складан пар.

Фото: Н. Параушић

 

Највећи „камен спотицања“ представљала је честа раздвојеност: Марко је у то време покушавао да се избори за своје место у свету тениса, па је често путовао, док је Драгана била везана за Београд, где је почела да добија прве глумачке ангажмане.

Упркос томе што су гајили снажне емоције, даљина је учинила своје, па су у јулу 2011. одлучили да се растану.

‒ Тачно је да сам сама, али нисам разочарана. Не очајавам, штавише срећна сам и задовољна. Уживам у животу и дружењу са пријатељима ‒ биле су речи којима је лепа глумица потврдила да је окончала вишемесечну романсу.

Фото: В. Данилов

 

Да су, упркос свему, остали у пријатељским односима, Драгана је потврдила посредним путем.

‒ Послала сам поруку у којој сам честитала Новаку на освајању „Вимблдона“ и првог места на „АТП“ листи. Веома сам срећна због њега. То је како Новаков, тако и успех целе његове породице ‒ изјавила је Драгана Мићаловић, која је у то време имала двадесет година и сањала да крене глумачким стопама старије сестре Слободе.

(Еспресо)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".