Познато је да је жири у музичком такмичењу интересантан по различитом коментарисању такмичара, а Марија је открила да ли су јој недостајале колеге из жирија: 

- Можда су ми Звезде Гранда и недостајале, радујем се неком новом дружењу - рекла је Марија, па изразила своје незадовољство, стањем на музичкој сцени.

- Постоје системске грешке, које би требало да се искористе, неким људима би требало трајно да се забрани да се баве овим послом, а ви да их емитујете и да нам их пласирате, да наша деца то уче и упијају, то је много озбиљнија тема. Балканска музика никада није била више у с**њу.

Певачица је искрено рекла шта мисли о вредностима које се негују у нашој држави:

- Ми немамо систем вредности. Потпуно је погрешан, мене као мајку то уопште не радује, пошто оно што нам деца, уче, слушају, гледају, чиме их уче, дословно један хорор филм. 

Марија се осврнула и на млађе колеге које раде много, па открила да ли она има потребу да ради толико: 

- Нека раде 90 дана током лета, мени је то потпуно јасно, млади су треба да се купе станови, плаћају пелене. Постоје они за које ми није јасно зашто себи то раде. Ја сам здрава и права, имам 39 година, нећу да певам више од 30 пута годишње, јер ми није потребно.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: