Миле је најпре октрио да ретко виђа своју ћерку због обавеза.

Елена је већ порасла, велика је девојка, путује свуда по свету. Сад је била у Јапану, па Њујорку, мало-мало, па оде негде... Мало је у Београду. Као малу сам је увек водио у своје родно место, али у задње време све мање - прича Миле, па открива да је са својом мезимицом спремио право изненађење за своје фанове:

Снимили смо недавно песму, нисам био за то да ја као отац снимим са ћерком песму, ми и немамо исти фазон, она пева једно, ја нешто друго. Сви су ме питали зашто нешто не снимамо, и једноставно сам мислио да то не би било добро, међутим, изненадио сам се кад ми је Лаћа, син Марине Туцаковић, донео песму која је страшна! Отпевао сам свој део, као и она, мало ћемо нешто да коригујемо, и за неких двадесетак дана ће сви моћи да је чују - каже фолкер.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Mile Kitic

 

Одлична је песма, добар спој заправо, изненадио сам се како је то све испало, одлична је порука и мислим да ће проћи код публике. Мислим да ће се након те песме и она појављивати више у медијима, па и са мном на наступима. Елена избегава медије, има неку своју визију, не жели да даје изјаве новинарима, али мораће ако жели да се бави овим послом. Обећавам и ја у своје име да ћемо доћи на Пинк после Нове године да причамо, песма стварно заслужује да се медијски пропрати - открива Миле, па додаје да ускоро планира одмор:

Фото: Д. Мишић

 

Марта и Елена као да су другарице! Њих две су стално у Доминикани, чујемо се нон-стоп. Тамо је топло, купају се по цео дан, волим и ја да одем, али у последњих годину дана нисам стигао. Али, мораћу да нађем времена тамо негде у фебруару, Елена се враћа, али Марта ме чека тамо - прича Китић.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".