Снимљен је застрашујући тренутак када је мушкарца из Русије ударио гром док је са пријатељима играо на пристаништу у Грузији, а снимак је објављен на Иксу. На снимку се види како Павел Смирнов (32) игра са братом и пријатељем на једној плажи у граду Батуми у Грузији, када га је изненада ударио гром.

Након тога он пада на земљу и остаје без свести. Након што су га одвели у болницу, доктори су рекли да није тешко повређен и да је задобио неколико опекотина. Како му је речено, чудо је да није теже повређен или чак мртав. Описао је шта је осетио када га је ударио гром.

"Прво што сам видео био је тунел светлости, а онда сам чуо да је то био гром и почео сам да схватам шта ми се десило. Осећао сам се као да ћу да умрем. Изгубио сам свест и осећај у ногама. Болеле су ме ноге, кожа, изнутра ме је све болело. Тешко је описати, осећао сам се као да не могу да дишем", рекао је он.

Додао је да су му ципеле поцепане од удара грома. Младић се и даље налази у болници и очекује се да буде пуштен наредних дана.

БОНУС ВИДЕО: