Његова супруга Исидора Трифуновић изнела је шокантне тврдње у једној емисији, а цела ситуација изазвала је буру коментара и спекулација у јавности.

Све је почело прошле године када је Сергеј Трифуновић, приликом посете Сплиту, кажњен због „непрописног шетања пса“. Међутим, прави проблем настао је због његовог бурног вербалног окршаја с хрватском полицијом, што је резултирало казном од 1.000 евра и забраном уласка у Хрватску и шенгенски простор на годину дана.

Као да је једва чекао да рок забране прође, Трифуновић се вратио у Хрватску, али га је на граници дочекала полиција и одмах привела.

Фото: АТА имагес

 

У телефонском укључењу за емисију „Усијање“, супруга Сергеја Трифуновића, Исидора Трифуновић, изнела је своју страну приче и изразила огорченост због онога што се дешава.

- У извештају који сам имала на увид, наводи се да је Сергеј ухапшен и изручен Републици Хрватској због мима. Сматрам да је то језиво и сулудо јер то онда значи да свака особа која прокоментарише Републику Хрватску може бити прогоњена. Важно је рећи да он у том моменту није био на територији Републике Хрватске, нити је њен држављанин. И даље немамо одговор на основу чега је кажњаван, спроведен и ухапшен и никоме ко је довољно писмен и разуман то није јасно. Сергеј је сада пуштен и на слободи је до сутра у подне када је заказано рочиште. Њему су одузета сва документа и забрањено му је кретање ван територије Сплита - рекла је Исидора.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: