Марија је започела љубавну причу са оцем свог детета, убрзо су почели да живе заједно али је такође остала у другом стању. 

Задругарка тврди да ју је невенчани супруг покрао, варао, а сада тврди да покушава да јој уништи живот: 

- Покушава да ми поремети посао, зове моје колеге, газде клубова, прети људима да ја не бих певала нигде по граду. Ја дете сама храним, он нас хоће да остави на улици и да ме уништи. Од тога нема ништа! - почиње причу Марија Ана и додаје:

- Човек ме је покрао, дужан је и мени и мојим пријатељима. Јури га пола града због дугова. Сазнала сам да неком човеку дугује 60.000 евра. Сад је нашао неку бабу од 50 година. Живи код ње, троши њене паре и вози њен ауто. Са њом је само због пара јер нема пребијане банке. Користио је кокаин и то га је потпуно уништило. Пуцају га комплекси јер сам јача од њега у сваком смислу. Кад је видео да не може да се носи са мном, он је почео да прави проблеме и вратио се свом старом животу, почео је опет да узима дрогу и да краде... Сви му се смеју, ја сам остала самохрана мајка, сама бринем о нашем детету, а он на све то покушава да ми се умеша и у посао претећи газдама локала да ја не бих наступала и зарађивала - тврди бивша задругарка за Пинк.

Foto:Instagram/marija_ana_official

 

 

БОНУС ВИДЕО: