Након што је уочила да се гоји, певачица Ана Бекута одлучила се за посебан режим исхране. Пре две године говорила је о борби са килограмима, те је једном приликом открила како је успела да скине 12 килограма, за само 3 месеца.

- Петог фебруара ове године, ето памтим и датум, решила сам да се ухватим у коштац са килограмима - у највећој мери, из здравствених разлога. Приметила сам да теже дишем, да ме гуше килограми - испричала је Ана која је пре дијете имала повишен холестерол и хипертензију.

Фото: Н. Скендерија

 

- Радовало ме је то што публика мени није замерала вишак. А ја нисам патила због тога, просто нисам имала ни времена да се на тај начин обраћам себи у огледалу јер било је много посла, рекла је Ана.

Певачица је имала посебан режим исхране који се заснива на "боди концепту", којег је осмислила Клаудија Адеми, стручњак за поремећаје у исхрани. Ана је имала 5 оброка дневно - три главна и две ужине, јела је стриктно на три сата, није користила со, а као зачине употребљавала је бибер и кукуркуму и то увек заједно.

Фото: АТА имагес

 

Ана је храну спремала на маслиновом уљу, док је кромпир избацила из јеловника. Такође, свакодневно је пила по 1,5 л воде и доста чаја од раставића. Конзумирала је искључиво млечне производе без лактозе, због алергије.

БОНУС ВИДЕО: