Азра Хусаркић пре неколико година привукла је велику пажњу у такмичењу "Звезде Гранда."

Она је важила за великог фаворита, али је у једном тренутка морала да напусти такмичење због болести оца.

"Балкански славуј", како је називају, обрадовала је публику са две нове песме које су већ освојила срца публике.

- Снимила сам пре две године једну песму "Доћиће и твоје време". Свако од нас има свој пут у животу и свако има свој моменат када ће да исплива његов труд, рад и борба и да исплива све оно што ради и у ћему жели да успем, тако да мислим да је, ајде да кажем, дошло време да се представим у једном новом издању и да својој публици представим оно што очекују од мене. С обзиром на то да сам се пуно пута повлачила, па се вратим, тако да мислим да је сада време да својој публици могу да дам 100% себе. Некако, било је доста, доста неких животних ситуација у животу које су ме ометале да се фокусирам на своју каријеру, а у томе свему наравно и образовање, школа... Увек сам хтела да завршим факултет упоредо са свим оним што сам у музици радила. Свих ових година сам присутна на терену, али није ме било у овом смислу да снимам нове песме и да некако презентујем и правим свој идентитет у музици - рекла је она па се осврнула на школовање:

- Завршила сам факултет и тог момента сам осетила да је време, да сам спремна да себе 100% сам. Никада нисам волела да радим неке ставри половично и затом сам се повлачила из тог разлога. Хтела сам да када дође моменат да се посветим музици, да то буде стварно искључћиво и да уживам у томе.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/Zvezde Granda

 

 

"Ништа не бих променила"

Из Звезда Гранда повукла се због здравственог стања свог оца, а како истиче, ништа не би променила и данас.

- Не, ништа, никада не бих ништа променила. У живот је јако битно да шта год радите, у било ком моменту, ако у том моменту осећате то, урадите без размишљања и никада се немојте кајати за нешто што сте сами одлучили да тако буде. Све што се дешавало, дешавало се са разлогом. Свак моја одлука, пад, успон, животна ситуација која се десила је требала баш на тај начин да се деси. Из свега тога сам научила лекцију, покушавала у том моменту да исправљам грешке и догађујем себе, тако да када бих сада вратила време, ништа не бих променила.

Открила како је Поповић реаговао на њену одлуку да напусти такмичење.

- Заиста сам имала јако леп однос са господином Сашом Поповићем, још од почетка, од 2015. године када сам се први пут пријавила за Звезде Гранда. Некако, заиста сам имала ту његову подршку с обзиром на то да сам тада певала севдах и да је то било за многе чудно, јер је некако била велика промена за публику. Знам да је он заиста давао свој максимум да ме подржи и да је био уз мене. Исто тако знам да му је било јако жао што сам напустила такмичење, али ја сам прво њега назвала и рекла сам му своје разлоге и ситуацију како стоји. Господин Саша је све од почетка знао, било му је наравно жао и покушао је да некако размислим о томе. Није ме убеђивао на начин да одустанем од те своје одлуке, него сам осетила да је заиста хтео да останем у том такмичењу, али ето то је тако било у том моменту - испричала је она за Телеграф.

О члановима жирија

Азра је у великом интервјуу открила да ли је у контатку са члановима стручног жирија.

- Морам да поздравим моју драгу Ану Бекуту, била је моја менторка. Заиста једна предивна жена с којом се често чујем, ево прошло је колико година од како се завршила та сезона за мене, али Ана је заиста, једна дивна жена која ми је увек давала савете. Она ми је оставила некако најлепши утисак, са другим члановима се нисам чула приватно, с тим да смо имали неке заједничке концерте у току ових година. Лепо је искуство, и сви су се стварно лепо у жирију опходили према мени и подржавали су то што ја радим. Само позитивне вибрације сам осећала од њих, чак и од Јелене Карлеуше која ме заиста онако, ја сам била изненађена, с обзиром да је она у првој емисији када сам ја певала баш Ханкину песму, рекла "Осети се та стара душа, у тако младој девојци", и то је за мене било тако нешто специфично у том моменту јер ја нисам то очекивала од Јелене у том моменту, можда сам од ње највише очекивала да ће ме искритиковати, али ме је тако подржала, дала ми ту неку мотивацију за даље.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: