Шкорпион

Најстраственији знак Зодијака дефинитивно је Шкорпион. За овај знак кажу да је невероватно добар љубавник који има урођени сексуални инстинкт. Шкорпион воли дивљи секс у најнеобичнијим позама и на најчуднијим местима јер га узбуђује све што је ново. Обожава еротско доње рубље, да игра игрице у кревету, а тајновитост код потенцијалног партнера му је неодољива. Воли да открива и осваја па га не занимају превише они који му се 'нуде на тацни'. Такође, за време секса му је јако битно да уклонити све баријере између себе и партнера како би створио сексуално јединство потпуно 'огољено' од свих инхибиција. Када пронађе идеалног партнера, заљубиће се дубоко и искрено. Удовољаваће му у свему па тако и у кревету - што гарантује незаборавне тренутке препуне страсти и задовољства. За њега је секс јако важна ставка у животу.

Фото: Депозитфото

 

Лав

За Лава кажу да је звер у кревету, толико страствен да искре прскају на све стране. Ипак у исто време је врло нежан и пажљив. Лав је склон доминацији у свим аспектима живота, па је такав и током вођења љубави. Воли да му партнер испуњава сексуалне жеље, али спреман је да узврати истом мером. Секс у кревету Лаву је сасвим довољан јер је помало традиционално настројен. Но, иако није склон испољавању страсти на различитим локацијама као Ован, ипак воли када га партнер изненади неким необичним местом, посебно ако је то врло пријатно, романтично и интимно.

Ован

Овај знак поседује огромну енергију, а страст код Овна је као ватромет. Желите ли код њега да упалите искру, која води експлозији емоција, морате му бити занимљиви, сама привлачност није довољна јер воле изазов. Упусти ли се у везу с неким ко није толико расположен за изазове као он, Овну ће након неког времена такав партнер досадити и забаву ће потражити негде другде јер му је забава подједнако важна као и добар секс. За Овна кажу да је врхунски љубавник, препун страсти, а његове сексуалне апетите не могу пратити сви. Што се њега тиче, вођења љубави никад није доста, а страстима се може препустити више пута дневно. За њега је секс само у кревету превише досадан, па га практикује где год се нађе и има прилику.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".