Певач Дејан Ћирковић Ћира и продуцент Жика Јакшић иза себе имају вишедецинијско пријатељство, међутим, један њихов сусред био је јако битан за Ћирину каријеру.

Ћира је недавно открио да га је Жика, након само 30 секунди слушања, избацио из студија, тврдећи да песма коју је снимио није вредна пажње. 

Жикина искреност тада je деловала као хладан туш. Иако је био разочаран, касније је схватио да му је пријатељ заправо учинио велику услугу.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Након што ми је рекао да песма није за мене, био сам збуњен и нисам знао шта да радим. Али, сутрадан сам се вратио и разговарао са Сашом Поповићем, који ми је помогао да исправим ситуацију са Жиком - признао је Ћира и открио да је о његовом тада проблему са Жиком брујао цео "Гранд".

Убрзо након тога, Јакшић му је представио песму "Феноменално", за коју су претходно одбили многи други извођачи.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- На први поглед, мислио сам да је то дечија песма, али Жика ме је убедио да је отпевам и тако је почела моја прича са овим хитом - присетио се Ћира, преноси "Гранд".

Ова песма је постала прави хит, а Ћира није могао да верује када је чуо да је прошао у финале.

- Скочио сам до плафона од радости - рекао је певач, наглашавајући колико му је важна подршка пријатеља и искрено мишљење у музичкој каријери.

БОНУС ВИДЕО: