Поповић је наводно напустио Србију и лечи се на једној клиници у близини Париза у којој ће бити до даљњег. Његова дугогодишња пријатељица и сарадница Весна Милановић истиче да Саша није у болници.

- Саша Поповић је до пре пар дана био у болници на Бежанијској коси, након чега је отишао у онколошку клинику "Вилзиф" код Париза, где ће му бити извршено зрачење гама ножевима. Поповић се одлучио баш за ову клинику, јер је она једна од најбољих онколошких клиника на свету. Саша је тренутно лоше, али доктори ће дати све од себе и надају се да могу побољшати Поповићево здравствено стање - рекао је извор за Информер. 

Фото: АТА имагес

 

Саша се није појавио на снимању нове сезоне Звезде Гранда 2024/25 јер му се изненада погоршало здравствено стање. 

У последњем периоду не појављује на јавним догађајима, а последњи пут је виђен на снимању финала 17. сезоне такмичења Звезде Гранда.

Тада је дошао на штакама у емисију и скоро све време је седео у столици.

Певачица Јелена Карлеуша се недавно после развода од Душка Тошића појавила у једној емисији и говорила управо о Поповићу и другим темама

Са Сашом после напуштања столице у жирију Звезда гранда није остала у добрим односима, али је са Сашином супругом у контакту. 

- Чула сам да Сале није нешто добро. Сузани сам послала поруку да може да рачуна на моју подршку и помоћ у сваком моменту, без обзира што сам морала на разне начине да заустављам његове нападе по разним емисијама. Ја морам да будем неко ко опрашта, јер нема ко се о мене није огрешио и ко се због тога није покајао, јер ја углавном никада никоме нисам ништа лоше учинила. Када је реч о Саши Поповићу, ја ћу памтити само оно добро што је он учинио за мене - рекла је Јелена Карлеуша у емисији "Пулс Србија" на Курир ТВ.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: