Миљана Кулић пред камерама ријалити програма "Елита" сазнала да је у другом стању и да чека дете са Лазаром Чолићем Золом.

Миљана је синоћ у емисији "Питања новинара" открила да је била на гинеколошком прегледу и да лекар мисли да је у питању ванматерична трудноћа.

- Ја сам лупала на врата и рекли су ми да ми је нагло хцг пао, онда сам отишла код гинеколога и рекао ми је да је трудноћа јако ризична и да сумња да је ванматерична. Ја сам се уплашила јер је рекао да је ризична операција због тога што сам оперисала желудац и слезину. Након тога сам отишла у другу клинику и једна жена ми је рекла да обавезно прекинем трудноћу јер је видела у Швајцарској да он шета пудлице девојкама и да је тамо жиголо. Ја се шокирала, скроз се ошамутила, одлазим код гинеколога даје ми прогестерон и враћам се овде сада и размишљам - рекла је Миљана и наставила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Питала сам да ли је звао Зола и добила сам информацију да нико није звао и да га није брига а сигурно је видео вест. Ако је Бог дигао руке од те трудноће то је сигурно са разлогом, ако треба да задржим тако ће и бити. Ја сам глупача што дозвољавам да ми човек опет ради исте ствари, то је само што ја њега. Ја сам смршала и чак ми се три мушкарца свиђају у овој вили, ја могу сваког да заведем овде. Ево рећи ћу ти свиђају ми се Стефан Карић, мали Пеја и Никола Црногорац - додала је Миљана.

"Ја са том трудноћом немам никакве везе"

С друге стране, њена мајка Марија бесна је због ћеркине трудноће, па се огласила на Инстаграму и открила да неће учествовати у одгајању њиховог детета.

- Како мени неко да се свети, нећу ја да рађам нити да га чувам. Ја са том трудноћом немам никакве везе. Очувала сам три ћерке, унука, а друге које рађају нека чувају. Ја више здравствено нисам у могућности. Три операције, 30 зрачења и три хемиотерапије и то би било то од мене. Немам никакве везе ни са трудноћом ни са дететом - написала је Марија, која је истакла од самог почетка да не подржава ћерку да роди дете.

БОНУС ВИДЕО: