Вера Матовић, познаје Николу Роквића још од кад је био дете, а један његов потез дубоко ју је разочарао, о чему је у више наврата причала јавно.

Певачица је тако навела да су је Никола Роквић и његов брат Марко извређали на друштвеним мрежама јер је својевремено залепила своје плакате на паковања киселе воде за људе који су у Републици Српској претрпели поплаве.

Фото: АТА имагес

 

 

Она је открила да су јој људи тражили постере како би се видело ко је послао помоћ, а фотографија са донацијом завршила је одмах на друштвеним мрежама.

- Тај који је фотографисао пакете воде вероватно није хтео то да злупотреби. Да би ме после синови Маринка Роквића прозвали да сам дно дна и да сам сељанка која је из Чачка дошла на Дедиње да живи - присетила се певачица у емисији "Гранд Магазин" и наставила:

Фото: Принтскрин Инстаграм/nikolarokvic

 

 

- Ја сам плакала и бранила се да немам ништа против тога, али ми је јако било жао. Зашто баш то да доживим од њих? Да је то било од неког другог са стране, па 'ајде, није важно. Али приватно смо били добри...

- Ја сам моју децу васпитала да не вређају. После их је било срамота - испричала је Вера.

- Ја сам особа која је лепо васпитана, а то је било на његову душу и на душу његових синова. Не видим разлог зашто су то урадили јер се ми као колеге ценимо - закључила је у поменутој емисији.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: