- Вратио је возача који је изазвао незгоду на лице места и позвао полицију која је убрзо стигла. Био је то Владан Глуваковић, начелник полицијске станице у Богатићу, кога познајем и видео сам га на месту несреће где сам дошао када сам чуо да се догодило - рекао је мештанин С. Д.

Несрећа се догодила када је Д. Ј. изгубио контролу и са коловоза скренуо на бетонски плато испред сеоске продавнице. Најпре је покосио бициклисту који је у корпици возио двогодишње дете, а потом и два пешака, једну жену и њену малолетну ћерку.

- Девојчица коју је отац возио на бициклу је од ударца испала из корпице и летела неколико метара. Пала је на сред пута где је лежала без свести. Остали повређени су на бетону испред продавнице запомагали. Један мештанин их је све покупио у ауто и одвезао у болницу, а након тога је стигла и екипа хитне помоћи - испричао је очевидац несреће.

На срећу, нико од повређених није животно угрожен.

Како се незванично сазнаје, Д. Ј. је управљао аутомобилом са 2,07 промила алкохола у крви.

Он је ухапшен и одређено му је полицијско задржавање до 48 часова и уз кривичну пријаву биће приведен основном јавном тужиоцу у Сремској Митровици.

БОНУС ВИДЕО