У овој вили Каћа је имала свој засебан стан који је садржао све што јој је потребно. Средила га је по свом укусу и најчешће у њему боравила. Имала је приватност а у исто време била је уз своје најмилије.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Осам година са породицом станујем у овој кући на Вождовцу, а предходно смо живели у стану. Рођенда сам у Београду, просто сам навикла на овај крај. Свако од нас има свој стан и свако живи одвојено, а у ствари смо заједно. Свој станчић сам опремила по личном укусу и заиста се ту најпријатније осећам. Када желим мир, само се осамим. То је некада потребно због посла којим се бавим и турбулентног живота који воде певачи. Највише волим да седим у дневном боравку, али ту најмање времена проводим јер нисам толико често код куће. Такође, маштам о свом удобном кревету. Када одем на пут стално ми је у глави моја спаваћа соба, у којој се иначе најбоље одморим и наспавам. Она је моја оаза. Некада ме ухвати период када сам нерасположена, па стално понављам: "Хоћу да идем кући код маме". Сваке недеље мењам хотеле, кревете, па у тим тренуцима чезнем за својим кутком - говорила је Катарина раније.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

Данас Катарина и Марко живе у луксузном стану који су, како су медији писали, купили након венчања. Стан се налази у елитном београдском насељу и има око стотинак квадрата.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".