Певачица Александра Радовић је одрасла у Богатићу код Шапца, али тамо, како су недавно писали медији, није била више од две деценије.

Фото: Н. Параушић

 

Певачица је пре неколико година говорила на ту тему и истакла да је поносна на своје порекло, али да не одлази у родно место јер тамо више нема никога од родбине.

- Влада некаква фама око места из којег долазим, а не знам зашто. Поносна сам на своје порекло и све што сам постигла у животу. Поносна сам на родитеље, на моје друштво из Богатића које је чопоративно дошло на мој први концерт. Данас тамо немам више никога јер су се моји родитељи давно одселили и немам кога да посећујем, нити зашто да тамо одлазим. Ипак, у контакту сам с драгим пријатељима које сам тамо стекла - рекла је певачица.

Радим три посла

На питање да ли је поп музика данас исплатива, Александра је открила да истовремено ради три посла.

- Ако сте најбољи, јесте. Међутим, не кријем да радим три посла како бих ћерки обезбедила пристојан живот. Срећом, поклопило се да све то волим. Поред своје музике, имам школу певања а недавно сам отворила и свој музички студио у ком полазници увек имају прилику да снимају и вежбају - испричала је певачица својевремено за "Сторy".

Подсетимо, Александра Радовић недавно је поводом свог рођендана направила велику журку, на којој су били њени пријаљи, али и јавне личности.

Блиц