Пар живи у ванбрачном браку са двоје деце у луксузном стану у Београду, екипа "Блица" је једном приликом гостовала у њиховом дому. 

Певачица је тада открила да је од Ђолета за рођендан добила плац, али и да су власници неколико имања:  

- Цвеће и бомбоњере ме не интересују! Ђоле ми је за рођендан у децембру купио 60 ари плаца, то ме је одушевио! Ми сад имамо неких пет, шест имања, тамо код Малог Пожаревца, близу Младеновца... Близу смо! - рекла је Весна, па открила да је њој стан у српској престоници, ипак, омиљен.

- То је за Ђолета, ја сам градски тип, волим гужве - истакла је она

Комшије су откриле какви су Весна и Ђоле ван камера: 

- Не познајем их лично, али оно што видим јесте да су веома вредни и радни. Ђоле је стално са неким папирима трчи тамо-овамо, телефоном заказује те њихове концерте или тезге, док она брине о деци и води рачуна када имају који наступ. Стално путују, ја њих углавном виђам са коферима. Нарочито петком у одласку и недељом у повратку. Седим овде на клупици узалудан, па све видим - каже нам кроз осмех један пензионер.

Једна комшиница је нахвалила Весну, а критике упутила Ђолету: 

- Познајем их, деца су им изузетно васпитана. Мислим да је за то заслужна Весна, она се баш бави децом. Ђоле ми више делује мало уштогљено и као неко ко је задужен да финансијски обезбеди породицу. Он о себи има високо мишљење. Не може му се спорити да је у то време плеса освајао награде и да је од те браће Ђогани најуспешнији, али баш да је у рангу Чоле, за то нек извини. Не може му ни прићи. 

Фото: АТА имагес

 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: