У Грандовом студију на Кошутњаку наставља се снимање нове сезоне емисије "Звезда Гранда".

Милан Митровић, познати певач и бивши учесник као и сада водитељ најгледанијег шоуа појавио се међу првима, а за њим су стигли и остали чланови жирија.

Са посебном пажњом испраћен је долазак Цеце Ражнатовић, а испед стидија "Гранда" појавили су се и Ана Бекута, Марија Шерифовић, Вики Миљковић, Александар Милић Мили као и Ђорђе Давид.

Фотографије са снимања погледајте у галерији испод:

Међутим, оно чему су се сви надали, није се десило - ни на данашњем снимању није се појавио челник "Гранда" Саша Поповић.

Подсетимо, Поповић се због нарушеног здравственог стања није појавио ни на прошлом, као ни на овом снимању емисије "Звезде Гранда", а његова блиска сарадница и другарица Весна Милановић демантовала је наводе појединих медија да се Саша налази у болници.

- Десила се техничка грешка коју смо успели да санирамо, већ у понедељак почиње снимање. Саша ће нам се прикључити, врло брзо га очекујемо. Саша је само тренутно одсутан због његовог здравственог стања, рекла је Весна, па додала: 

- Он и сада све прати. Ништа се није урадило у Гранд продукцији, а да он није био упућен. У свакодневном смо контакту и у све је упућен. Нетачно је да је Саша у болници, закључила је Весна пре пар дана за "Ало".

БОНУС ВИДЕО: