Певачица народне музике, Злата Петровић, први пут се огласила откако је њен син, Јован Пејић, постао учесник "Елите 8".

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

Злата истиче да јој се допада како се Јован представља јавности.

- Моју подршку је увек имао, има је и имаће. За сада сам заиста задовољна, свиђа ми се његово понашање, то је прави Јован. Какав је код куће, такав је углавном и унутра.

На питање да ли у ријалитију види потенцијалну снајку, рекла је:

- За сада не видим, јер знам Јованове жеље и критеријуме и мислим да се тренутно тамо не налази таква девојка, али ја сам увек за љубав и немам предрасуде. Мада, Јован никада није улазио пребрзо у неке односе, треба му времена за упознавање и за ово кратко време колико је он тамо заиста не видим - рекла је Злата.

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

Јован је једном приликом пред камерама истакао како се диви својој мајци и начину на који зарађује, али и штеди новац.

- Јако сам поносна на то да је он као један млад човек схватио шта се дешава у овом лудачком времену. Новац је и све и ништа, без новца људи не могу да функционишу, али он није пресудан. Ја кад зарађујем и мање и више, увек сам имала културу, живљење, зна се ред и драго ми је да је кроз живот схватио како његова мајка размишља. Он се први пут сусрео са таквим начином живота, неспавање, велики број људи, сналажење и он је вероватно за ово време размишљао и схватио да то није баш лако. За мене као мајку не постоји већа срећа него то што је он поносан на мене и што је схватио да није све у новцу, што је усвојио принципе живљења, за које ја барем сматрам да су исправни - навела је она.

Ипак, Златин син недавно је показао и своју другу страну, када је ушао у конфликт са Бебицом због Теодоре, што је Злата прокоментарисала:

- Управо сам то гледала. Јован није неко ко се свађа и нисам га до сада виђала у таквим издањима. Он је неко ко и те како зна да се избори за себе на један нормалан и културан начин, као што је то случај и сада. Ја ћу сада први пут упознати своје дете у смислу тих свађа и брањења, заправо и он ће себе сада први пут упознати, јер се никада није налазио у таквим ситуацијама до сада у животу - навела је певачица.

Пинк.рс

https://pink.rs/domaci/626657/prvo-oglasavanje-zlate-petrovic-za-pinkrs-po-jovanovom-ulasku-u-elitu-otkrila-da-li-postoji-neka-idealna-ucesnica-za-njega-pa-progovorila-o-njegovi