Рибе, Лав и други представници сазвеђа ускоро ће имати среће.

Али за неке знакове зодијака, октобар 2024. биће веома издашан у финансијама.

Ован

Радуј се, јер ће твој омиљени посао у врло блиској будућности почети да доноси великодушне зараде. У октобру 2024. овнови ће коначно моћи да уновче свој хоби, претварајући га у озбиљан извор прихода. Звезде обећавају да неће морати да се трудите да промовишете свој посао.

Срећа се Овну осмехује, па је све што је потребно јесте да искористите шансу која се показала и привуче подршку најмилијих. До краја октобра добиц́ете свој први велики новчани добитак, који можете потрошити на себе или уложити у будућност.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

За представнике овог знака октобар ће бити тренутак „ресетовања” у многим пословним односима. Пре свега, то утиче на партнере у свим финансијским питањима, али ће такође бити потребна пажња у односу на управљање или регулисање. Пожељно је да пословни живот буде у оквирима за вас и боље је не планирати велике пројекте у овом тренутку.

Месец није посебно повољан за стицање хартија од вредности или удела у другим пројектима или предузец́има. Послови или односи који су трајали више од године дана, из разлога који су ван контроле свих укључених страна, могу се изненада завршити и, што је најпријатније, у ваш корист.

Близанци

Финансијска страна живота Близанаца у октобру може бити испуњена разним изненађењима. Сви ће они бити позитивни – али свако на свој начин. Звезде фаворизују слободан проток средстава или средства која су вам корисна - вратиц́е се дуг који сте давно заборавили, добићете профит или нешто слично.

Неће бити сувишно припремити се на чининицу да ћете морати да повећате значајан износ новца из промета или уштеде за здравствене проблеме, али ће вам се ови трошкови мало касније показати као плус. Ако добијете понуду за учешће у некој добротворној акцији, можете пристати на то, јер ће догађај постати одскочна даска ка интересантним пословним перспективама.

Рак

Октобар је месец који ће захтевати велика улагања у оно што вам је посебно драго. Ово може бити имовина која вам је посебно драгоцена из различитих разлога, ваш свеобухватни хоби или ће дете започети дуго и скупо школовање, али ће на крају бити корисно.

Међутим, Универзум ће показати разумну равнотежу и надокнадити трошкове кроз успешан завршетак неких дугорочних и трајних инвестиција – хипотека ће бити завршена, кредит ће бити отплаћен или ће се исплатити стари дуг.

Лав

Енергетски и амбициозни Лавови коначно ће моћи да се опусте и размазе дуго очекиваним куповинама. У октобру 2024. стабилни новчани токови ће тећи у ваш дом. Претходни дизајн ће се осећати много јачим и моћнијим него што се прво мислило.

Можете се дочекати приватним финансијским изненађењем и планирати своје трошкове. Ипак, звезде саветују расипним Лавовима да размишљају не само о цоол одморима или модерним предметима, већ и да оставе уштеде за нове пројекте. Верујте ми, таква одлука ц́е бити веома мудра и дац́е добре резултате у будућности.

Девица

Вредне и одговорне Девице у октобру 2024. могу да очекују потпуно неочекивани новац о коме су само дуго сањале. Звезде вам обежавају великодушан поклон од рођења или познаника са добрим спонзором.

Не тражите први трик у широком гесту рођена, већ користите прилику која се показала за своје личне циљеве. На послу, Девице ће имати једнаке добре шансе да попуне сопствени буџет подржавајуц́и великодушности наређених и позитивном ставу важних клијената. Добиц́ете више од очекиваног!

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Стабилност последњих месеци биће стављена на тест за Вагу - може доћи до великих промена у области имовине или новца и они ће бити немирни, али на крају успешни. Подржавајуц́и старе изворе прихода и пројекте који су доказали своју поузданост, боље је одбити нове понуде које обежавају невероватно светле изгледе - постоји велики ризик да се не пренесу партнери или наилазе на искреност.

Морате бити опрезни шта се дешава са новцем - проблеми за које нисте ни слутили могу да се открију, али нец́е бити тешко решити их. Промене могу утицати и суружник сродне душе може имати нови посао.

Шкорпија

Ако сте дуго желели да посветите време здрављу, вратите стабилан душевни мир или једноставно дате свом телу дуго чекани и већ потребан одмор, онда ће октобар бити исти месец када ће новац потрошен на ово донети максималан.

Можда ваше речи или поступци решени у октобру могу некоме из вашег окружења дати нови замах у финансијској сфери, али овај помак на вас неће утицати. Требало би да ово схватите пажљиво - ови људи ће вам бити од велике користи у будућности.

Стрелац

У октобру 2024. Стрелци би требало да буду пажљивији према идејама других. Звезде су сигурне да ће вас познати људи довести до извора импресивног попуњавања буџета. Немојте одбацити идеје које се чине недостојним разматрања.

Они ће вероватно бити први који ће бити узети у обзир. Ако пажљиво анализирате ситуацију, у октобру 2022. године сигурно ћете се обогатити успешним улагањем у вредан пројекат.

Јарац

Чак и ако сте били потпуно уверени да ваш хоби никако не може да постане извор чак ни минималних прихода, нова познанства у октобру отвориће вам се нове могућности да кроз хоби побољшате своје благостање.

Можда постоји пројекти зарад новца на интернету на хоризонту које треба пажљиво размотрити јер би ово могао бити почетак заиста светле будућности. Али деца могу захтевати трошкове које неће бити значајни, али ц́е бити неизбежни.

Водолија

Место вашег становања, било да се ради о градском стану или сеоској кући, захтева улагање у реновирање, а разлози за то се не могу ни на који начин предвидети или спречити, па је боље прихватити неминовност, није до тебе.

Ветар судбине може изненада променити курс и озбиљно променити вектор ваше каријере, али за финансијско благостање то ће бити само од користи, а до краја октобра ц́ете то осетити са својим очима.

Риба

Коначно, ваш дар за изградњу двораца у ваздуху и очајничко маштање наћи ће достојну примену која ће бити добро плаћена. Звезде обежавају Рибама да ће у октобру 2024. моћи да искористите своју главну способност да се обогате.

Ускоро ће неким утицајним људима бити потребни незаменљиви и веома креативни запослени. Не пропустите прилику да значајно побољшате своју финансијску ситуацију и обезбедите даље просперитет. Ваш лични буџет ће расти пред нашим очима.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: