Глумачки пар Петар Бенчина и Тамара Драгичевић већ 11 година је у срећној љубави. Они последњих осам година уживају у браку и породичном животу који су створили.

Мајка Петра Бенчине, Марина, ретко се појављује у јавности. Свекрва Тамаре Драгичевић приватан живот чува од објектива седме силе. Осим што има познатог сина, Марина Бенчина је и сестра наше познате глумице - Бранке Пујић.

Фото: АТА имагес

 

 

Родила је четворо деце и сви се баве јавним пословима. Једна од ћерки је спортисткиња, друга професорка плеса, док су јој синови Игор и Петар окренути глуми и ожењени колегиницама.

Веома је активна на друштвеним мрежама, а јуче се усликала у купаћем костиму на плажи и привукла велику пажњу, а позитивни коментари на рачун њеног изгледа нису изостали.

 

 

Иначе, Тамара се пре неколико месеци породила и на свет донела треће дете - сина Бориса. Непуне две недеље након што је на свет донела синчића, глумица се похвалила витком фигуром. Она је објавила фотографију на Инстаграму, а коментари су се само низали.

 

 

Тамара је блистала од среће и задовољства. У потпуно природном издању без шминке, изгледала је лепша него икада, а томе очигледно доприноси и задовољство које осећа.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: