Лепа дизајнерка ентеријера и ћерка познате модне креаторке Верице Ракочевић, Елена Караман, отворено је причала о некадашњем браку са славним фудбалером Пеђом Мијатовићем.

- Иако ми ни на крај памети није падало да се удам, била сам прва из генерације која је то учинила. Па, чак ни данас, после таквог искуства, себе никако не могу да замислим унутар такве институције каква је брак. Једино сам одувек силно желела да имам пуно деце, да разлика у годинама између њих буде мала и да испод божићне јелке стоји брдо поклона. Али, мени ништа у животу није било онако како сам планирала - јасна је била Елена.

- Пеђу сам упознала случајно једног априла у ресторану. Завршавала сам Тринаесту београдску гимназију и као вечити кампањац пред сам крај године борила се са Спинозом, Декартом и Хегелом. Тако је вероватно настала прича како Пеђа чита Аристотела, права истина је да му је он тада у ствари био једини ривал - додала је она недавно.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Сасвим је нормално да када двоје живе заједно утичу једно на друго и ми смо јако добро функционисали. Пеђа је вероватно амортизовао моје глупости, као и ја његове - истицала је Елена.

Фото: Dusan Milenkovic/ATAImages

 

 

- Ни данас кад гледам фудбал, а гледам га само кад он игра, не могу да се опустим. Косе ми се емоције од поноса до мржње. Тај сам спорт периодично доживљавала као супарницу, некога ко ми је одузимао мужа онда кад ми је највише био потребан. Одводио га је са рођендана, годишњица, порођаја, болести. А са друге стране, поносна сам што са таквим човеком имам двоје деце - додала је.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: