Певачица Каја Остојић пре неколико дана стала је на луди камен четврти пут, а сада је проговорила о негативним коментарима на конту њене удаје.

 

Она признаје да је побеснела због појединих коментара, те је споменула неверу у браковима.

Фото: АТА имагес/А. Хамзагић

 

- Читам неке коментаре, те удала се четврти пут, те ово јој је четврти муж... И невероватно ми је како је то људима важно. И због чега? С друге стране, нико не коментарише ове који иза себе имају само један брак или су још увек у њему, а варају се по 30 година. Неки тако дочекају и златну свадбу, али битно је да је то само један брак - рекла је Каја Остојић, па додала:

- Одувек су постојали двоструки аршини. Оно што важи за мене, не важи за тебе. Али да сам се водила мишљењима и коментарима других ко зна где бих данас била.

Каја је свог четвртог супруга Милоша упознала пре 16 година, али су дуго били само пријатељи.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/каyа_остојиц

 

- Ми смо се упознали давно, дружили смо се и испијали кафе, варнице су севнуле још тада и допали смо се једно другом, али били смо премлади и ништа се међу нама тада није догодило. Све до недавно, када смо обоје схватили да је то то - рекла је певачица.

На питање водитеља Огњена Амиџића да ли је овог пута сигурна да је брак за цео живот, одговорила је:

- Никада не можете бити сигурни у потпуности да ће нешто трајати довека, али можете бити сигурни у своју одлуку и жељу да то тако буде.

Блиц