Хрватски представник на Евровизији Бејби Лазања, најавио је два концерта у Београду те одушевио српске фанове изјавом о главном граду Србије, који је назвао "Њујорком Балкана".

Фото: Антонио Ахел/АТАИмагес

 

"Осећам се јако узбуђено и почашћено што могу с бендом посетити Њујорк Балкана, како често чујем да називају Београд. Од самог почетка, одмах након Доре, дао сам пуно интервјуа за српске медије и на тамошњим телевизијама се осећам као код куће, па ево коначно долазим и тамо", рекао је за Блиц.

Лазања у Београду наступа 27. и 28. септембра.

"Није ми још јасно да сам у Београду успео да продам оволико карата, не долази ми до главе. Све ми је тако апсурдно. Могу рачуне да платим од свирања, што пре нисам могао, то ми је највећи бенефит", истакао је музичар, и додао: "Баш сам вереници рекао да мислим да ће овде бити најбољи концерт, то је наше говорно подручје. Једва чекам да изађем на бину", рекао је Бејби Лазања, па открио да ли је у форми:

"Некад сам имао 107 кила, па сам почео да се бавим спортом, па сам смршао. Од 'Доре' сам се угојио 10 килограма!" казао је он.

Еспресо