- Тања блиста од када је у вези са Драшком. Увек је насмејана, расположена и љубазна. Барем једном недељно Драшкови асистенти долазе и остављају Тањи велике букете цвећа испред улаза. Ви не знате какви су то аранжмани. Ја тако нешто никада ни од мужа нисам добила, а камоли од дечка. Претпостављам да сречно реагује када угледа такве букете - прича комшиница из зграде, док жена из Тањине улице додаје како је виђала Драшка у зору.

Фото: М. Анђела, Танјуг/Драган Кујунџић, Јутјуб принтскрин/ Ареа 7 Ентертаинмент

 

- Виђала сам неколико пута Станивуковића како долази код ње у зграду. Обично то буде у цик зоре и често има неку капуљачу или капу, како га не бисмо препознали. Међутим, одаје га скупоцени аутомобил, јер ретко ко у овом крају може да приушти себи такво возило. Леп су пар и срећна сам због њих. Не знам само шта је проблем да озваниче ту везу? Као да је то нешто ружно, треба да изаду у јавности признају своје емоције – говори господа из Тањине улице.

У оближњем маркету истичу да је Тања као купац пријатна, али да се често пожали на бившег супруга и децу.

- Тања увек долази у опуштеном издању, никада се не средује за продавницу. Купи основне намирнице, а најчешће се нама на каси пожали на бившег супруга Душана. Данима због њега пати, јер на све начине покушава да је уништи. Уме да буде оштра и према синовима, пожалила нам се једном приликом како мора чврсто да их васпитава како не би били безобразни и надмени као њихов отац. Све у свему, није њој лако, не бих јој била у кожи - закључује жена из маркета

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".