Зорана је пожелела да направе прву породичну фотографију са ћерком и супругом, па је поделила на свом Инстаграму профилу. 

- Име ТАТА је још једно име љубави. Сваки човек може бити отац, само онај посебан може бити ТАТА… Хвала ти што нас учиш животу! Знаш, ухвате мене моје лутке па помислим да морам сама много тога… А онда се сетим да учитељ увек ћути док деца раде тест. Драга моја сенко, хвала ти што никада ниси дозволио да се моја светлост на подијуму угаси. Пријатељу моје душе, хвала ти што си ми дао бескрај свега - написала је Зорана.

Подсећања ради, Зорана и њен три деценије старији изабраник Стева Симеуновић изговорили су судбоносно "да" 2018. године, а њихова свадба је била главна тема у медијима: 

- Дуго смо чекали да буде беба на путу. Веома дуго сам се борила са својим здравственим проблемима, нисам никада скривала ни шећер, ни пролактинемију, али Богу хвала, ту је. Било је планирано, ништа није било неплански. Стева и ја смо од почетка знали како ће то да изгледа и нисмо се сад нешто претерано изненадили сазнањем колико смо ми једва чекали да Боже здравља све то прође како треба. Када смо сазнали било је: „Стево, види, прошло је“- испричала је певачица, а Стева није могао да сакрије осмех након дивних вести

- Више сам срећан због ње јер је то била њена огромна жеља. Не волим што се сада прича о томе. Није то онај бапски фазон већ знам каква је Зорана и какво је њено здравствено стање. Тек је то други месец, нека прође мало времена, па лако је после причати о томе - додао је композитор тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: