Мухамед је од Тање млађи 11 година, али то не утиче на њихову заједницу. Већ неко време живе у иностранству, али би желели да свију гнездо и у Србији: 

- Ми живимо заједно скоро годину и по дана са нашом дечицом и супер нам је, заиста. Учимо децу неким вредностима којима су наши родитељи нас учили и баш их учимо да буду добри људи – рекла је Тања, а потом открила да ли жели да има дете са Мукијем: 

- Наравно да желим, али не због себе, већ због њега, зато што не би било фер да му то ускратим и да му не родим дете зато што се волимо стварно. Он је прихватио моју децу и ја то јако ценим и поштујем. Упознао је и моје родитеље. И ја опет кажем, ја нисам савршена особа, можда сам и тешка понекад, и ја кажем да је он можда једина особа која би мене трпела. Свакако да нисам савршена, али мислим да је он савршен и ја сам га заволела таквог какав је. Хвала му на томе што ме је прихватио и што ме воли, и што могу да осетим да ме неко коначно воли и да ја то осетим. Верујем му и вратио ми је веру у љубав – рекла је Тања у емисији „Звезде Гранда Специјал“

Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/thelifeofmuki

 

Певачица је недавно открила у каквом су односу њени синови и Мухамед: 

- Рекла сам да, када се заврши Арена, када све буде како треба, онда ћемо имати свадбу. Партнери када су заједно дуже, они се и свађају. Ми и растемо заједно и гледамо и да научимо нешто из тих свађа. Ја њему ништа не замерам, а он мени што сам превише самокритична, то га много нервира, а и мене, па радим на томе да то избалансирам, да то буде некако здраво или да не постоји- рекла је и додала:

- Они га јако воле, није то само мамин дечко, то је њихов "степи", њихов очух и они га обожавају, заиста - рекла је певачица за "Хyпе".

БОНУС ВИДЕО: