Милан је недавно прокоментарисао у једној емисији понашање колегинице Јоване Јеремић, те истакао да му није јасно како је могуће да она уопште ради на телевизији.

Јована Јеремић је тада донела закључак да се глумцу допадају жене као што је она: 

- Јована Јеремић је изјавила да ти волиш жене и палиш се на жене као што је она - рекао је водитељ, , на шта је Милан одговорио:

- Да, потпуно је у праву Јована Јеремић. Коначно да једна жена схвати мој укус и да га тако јавно изнесе. Ето жене сад знате какве жене треба да ми прилазе" - рекао је он за "Хyпе".

Ни ту Јована Јеремић није стала па се поново огласила: 

- Одувек сам знала да добро читам између редова. И волела сам увек плаве мушкарце, тако да… Калинићу, никад се не зна. Дуг је живот. То што му се допадам, значи да Калинић има добар укус. Он је мени бескрајно симпатичан - поручила је Јована за "Блиц".

Милан је раније овако говорио о водитељки: 

- Има сада на једној телевизији једна водитељка која је врло екстравагантна и контроверзна. Сви се чуде и шокирају како је она уопште добила емисију и како ради на телевизији. И у праву су. Ја се исто слажем са њима - започио је глумац причу о Јовани и додао:

- Ми бисмо били сви у праву када би она радила на телевизији, али да њу нико не гледа и не жели да дође у госте. Онда бисмо се запитали: "Ко овој даје простора? Шта је бре ово?". Не, него она има најгледанију емисију. Код ње долазе сви. Није проблем у њој, него је проблем у нама, јер је гледамо и долазимо код ње у емисију. Сви аргументи ту падају у воду. То смо ми, то нама треба - истиче Калинић.

- Ко сам ја да ту нешто замерам? Је ли она најгледанија? Је ли то народ жели? Ко сам ја да онда кажем било шта, ћутаћу и то је то. Немојте онда ништа да се чудимо и имамо високо мишљење о себи, када је то то - закључује Милан Калинић у емисији "Балкан Инфо".

Милан после вести о разводу није желео да се оглашава: 

"Не дајем коментаре на ту тему" - рекао је Милан за "Блиц".

Популарни глумац и водитељ и лепа Сандра у браку су од 2006. године, а родитељи су двоје деце, ћерке Тее и сина Вука.

Како Информер сазнаје, Милан се иселио из заједничког стана

БОНУС ВИДЕО: