Наследница славног шампиона је у суботу организовала велику свадбену прославу на Мајорки, за чланове породица и пријатеље. Све је организовано на имању породице Шумахер, у импресивном отвореном врту у Порт д'Андратксу. Имање се простире на преко 15 хиљада квадратних метара, поседује главну кућу, базене и додатне зграде, а Михаелова супруга Корина га је купила пре шест година од председника Реал Мадрида, Флорентина Переза.

Бројни европски медији пратили су дешавања на венчању и преносе да је Ђина блистала у венчаници боје слоноваче познатог бренда, вредној око три хиљаде евра. Са друге стране, Јаин је био елегантан у тамном оделу са пругама.

 

 

Читаву свадбу је организовала позната куварица са звездицом, Макарена де Кастро, која је стигла са својим тимом. Њена фирма је ангажована за многе престижне догађаје, између осталог један такав било је венчање шпанског тенисера Рафаеал Надала.

Што се овог пара тиче, њих двоје су заједно седам година и верили су се 2023. Супруг Шумахерове наследнице је син енглеске менаџерке и немачког професора, бави се јахањем, док је због Ђине са прескакања препрека прешао на вестерн.

Фото: Профимедиа

 

Подсетимо и то да њен отац, Михаел Шумахер, у јавности није од несреће на скијању крајем 2013. године и од тада се заправо мало тога зна о његовом стању. Спекулисало се о томе да је често транспортован из Швајцарске на породично имање у Шпанији, где има приватни хелиодром, али за тако нешто нема потврде.

Спортал