Анђела Симсић је инфлуенсерка која живи на релацији Београд - Лос Анђелес, недавно је боравећи у родном граду одлучила је да поклони мали знак пажње новопоеченим мамама. Она се путем ТикТока придружила тренду родном "Она заслужује торбу", и тако инспирисала друге да учине исто - међутим, није све пошло по плану.

 

 

Наиме, изазов подразумева да особа сакрије одређене износе међу производима намењеним бебама, како би их пронашле презаузете и запослене мајке, и искористиле га за нешто што им је неопходно или желе за себе, а немају средства за то.

Анђела је објавила на ТикТоку видео у којем оставља новац међу производима за бебе, кутијама млека, посудицама, јастучићима за дојиље и другим артиклима уз поруку:

- Волела бих да ово заживи и да ми жене будемо међусобно солидарне.

 

 

Наравно, видео је привукао велику пажњу, али и оних којима новац није био намењен. Наиме, Инфлунерску је свега пар дана касније продавница у којој је оставила новац контактирала и обавестила да су рафови демолирани!

 

 

- Прочитала сам поруке које су ми стизале, у којима су ми рекли да су људи долазили и отварали производе, уништили кутије. Заиста не знам шта је са нашим народом? Нисам могла да замислим да ће неки хохштаплери доћи и демолирати продавницу за бебе. Моја намера није била лоша, али очигледно је да се ситуација отргла контроли. Нисам знала да ће толики број људи видети тај снимак. Оно што су ти људи урадили није јадно, то је прејадно. Било би ми лакше да сте ми се јавили у порукама и тражили неколико хиљада него ово. Мислила сам да је ово нешто лепо за мајке, а не за клошаре да узму паре и оду на пиво! Нама очигледно нема спаса!" - закључила је блогерка Анђела.

Телеграф