Познати певач на наступу, попео се на сто који се под притиском од његовог плеса дословно преполовио!

Фото:Принтсцреен/Амиџи шоу

 

Хусеин Хуса Алијевић, познати певач на једном слављу доживео је прави пех, када је певао песму свог покојног колеге Џеја Рамадановског "Лубеница".

Наиме, Хуса се попео на сто, који се под притиском његовог плеса, срушио, а са њим је пао и певач. Лица гостију била су у шоку, док се певач одмах прибрао и наставио са нумером као да се ништа није десило.

По доласку са наступа из Шведске где је певач и наступао, прокоментарисао је целу ситуацију која је постала апсолутни хит на друштвеним мрежама.

- Домаћини су из штоцхолма, били су јако гостопримљиви, без обзира на овај мали инцидент. (смех) Добро је да није било додатних трошкова јер је сто из ових крајева, али што се самог пада тиче “Схоw муст го оне”, јер када се падне, мора се устати и наставити даље. Немам обичај да скачем по столовима али када је кренула песма “Лубеница”, а ја се нашао далеко од бине инстиктивно сам скочио не схватајући да нисам у Скадарлији где су столови свакако издржљивији. Сви су били одушевљени мојом реакцијом након пада - рекао је певач.

- Снимак изгледа заиста страшно али ја се нисам ни огребао момак који је био обезбеђење нашалио се како треба да ме сачува од самог себе. Било је то моје прво гостовање у Шведској али ћу се вратити врло брзо јер су сви одушевљени - закључио је певач који се поново осврнуо на пад и рекао како ради на новој песми која баш говори о томе како када паднете морате поново устати.

- Ускоро излази моја нова песма “Понедељак” на којој радим са аутором Мирком Чајићем. Ово је озбиљна песма, која говори баш о томе како након сваког животног пада, морамо поново устати. Ми смо окачили на друштвене мреже радну верзију песме и већ по првим реацкијама наишла је на одличне коментаре - закључио је Хуса.

Курир