Велики скандал потреса Сједињене Америчке Државе, а у њега су умешани и естрадни и политички "крем" друштва. Репер Шон Комбс, јавности познатији као Пи Диди, раније и као Паф Деди, недавно је ухапшен због рекетирања, трговине људима и других криминалних дела и налази се у притвору у Бруклину у Њујорку. Кратко након што су га ухапсили ставили су га под надзор због могућности самоубиства, а сад наводно више није под надзором, преноси Пеопле.

Јелена Карлеуша се одмах огласила пошто се на друштвеним мрежама појавила њихова заједничка фотографија и приче да је и она била на тим његовим журкама.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Поводом експлозивних и нетачних наслова у разним непријатељским медијима као и због будалаштина по друштвеним мрежама, приморана сам да реагујем. Ова слика је настала веома давно у кући Пи Дидија и оно што се на слици не види јесте да смо у друштву других највећих америчких звезда музике и филма. Један од највећих нас фотографише. Небитно ко. Свакако нисам сама, присутан је и мој тадашњи партнер и није се дешавало ништа непримерено. Пи Диди се увек понашао нормално и културно - започела је ЈК и наставила:

- У животу сам одувек имала и имам блиске контакте са за јавност великим светским звездама, али о њиховим именима никада нисам и никада нећу причати нити обавештавати планету сем када они то сами не обелодане, као Кање и други - наглашава Карлеуша и додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Презирем синдром линча и напада масе на јавне личности која многима пресуђује пре суда, а на које се многи каче зарад славе и говоре неистине зарад стицања материјалне добити. Сви се сећамо година када су по суду мрцварили Мајкл Џексона, а на крају се ништа од тога није доказало сем да медији од сваког могу да направе анђела, али и црног ђавола - написала је Карлеуша, уз заједничку фотографију са репером. 

БОНУС ВИДЕО: