Глумица Милица Милша једна је од најврснијих уметница на домаћој јавној сцени, а добро је познато да је већ дуго у срећном браку са Жарком Јокановићем. Они су заједно већ дуже од две деценије, а за све то време живели су једним мирним животом пуним љубави једно за друго, што и сами истичу увек.

Милица је пример за леп и дуговечан брак видела најпре и од својих родитеља, Антонија Исаковића и Лепосаве Исаковић Миланин, који су јој били и највећа подршка када је родила сина Антонија.

 

 

Исаковићи су били плодоносни и образовани уметници, а док јој је отац био књижевник и академик о коме се много зна, њена мама Лепосава такође се бавила писањем, али и архитектуром и сликарством.

Лепосава се удала са 20 година за Антонија, а занимљивост везана за њихов брак јесте да су њени родитељи имали услов када се она удавала — да не добију децу пре него што она заврши факултет, што су они и послушали, те је Лепосава Милицу родила након дипломирања.

Лепосава Миланин Исаковић преминула је 2016. године, а била је жена ванвременске лепоте. Милица се осам година након мајчине смрти огласила дирљивом поруком набујалих емоција, а бол не пролази...

 

 

— МАМА...осам година је прошло а ја бих и даље да те свако вече позовем да те чујем, бар једну реч, бар један глас....бар... недостајеш свуда и у свему. Моја си звезда водиља била и остала заувек. Сањам те и волим те више од бескрајно, вечно и заувек — написала је Милица уз колаж старих фотографија из Лепосавине младости.

— Најлепша жена која је ходала Београдом, — Непролазна лепота — само су неки од коментара, а Жарко Јокановић је написао: — Наша Лепа — у звездама најсјајнија... Недостаје бескрајно.

Еспресо