Нико није ни слутио да ће доћи до краја брака, јер су заједно прославили Анин рођендан, па је ово право изненађење за све. 

- С обзиром да см обоје део јавног живота, желимо да вас обавестимо да смо донели заједничку одлуку да се разиђемо. Зарад интереса нашег сина ми се на ову тему више нећемо оглашавати, нити је коментарисати и давати изјаве. Кривац није трећа особа, нити породично насиље, већ је то наша одлука, па вас молимо из горе наведеног разлога да не постоје спекулације, нити неки наслови упитног карактера. Хвала на увек дивним сарадњама, којима се надамо и на убудуће и верујемо да ћете поштовати нашу одлуку, а исто тако и разумети зашто више нећемо говорити о овој теми - гласило је саопштење Ане Радуловић за Пинк.рс.

Ана је једном приликом рекла да нема места љубомори у њиховом браку и да се не плаши: 

- Никада. Наравно кад смо били на почетку везе била је доза страха и љубоморе док нисам стекла поверење у њега.

Она се тада дотакла и развода, као и друштвених мрежа где никада није објављивала фотографије са мужем.

- Баш сам причала са једном пријатељицом баш ме критикују како ја не избацујем слике са супругом на Инстаграм и изненадила сам се скоро је био један развод у новинама и она сам рекла: "Боже како развод избацивали су слике стално и изгледали су ми као складна и срећна породица", и жао ми што су људи почели да мере љубав по сликама на Инстаграму и сад сам рекла сад тек нећу качити слике - рекла је Радуловићева тада за Републику. 

У том периоду је запретила да не сме нико да "дира2 њеног мужа: 

- Нисам размишљала о томе, мислим да нису луде да то покушају. Пази да неко проба да ми дира мужа, а он ми је светиња, не би ја била овако мирна као што јесам - рекла је тада.

БОНУС ВИДЕО: