Гога Гачић својевремено је прошла кроз тежак период када јој је вољена особа завршила у болници где је провела више од месец дана на кисеонику.

На сву срећу, она се успешно опоравила, међутим певачица не може да заборави колико јој је било тешко да ради свој посао у најтежем периоду.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Gačić (@goga_gacic_)

Гога Гачић о тешким тренуцима

- То је наш посао, морам на страну да ставим приватни живот. Морам да се искључим јер тим људима то треба да буде најлепши дан у животу а ми певачи смо ту да их развеселимо. Са професионалне стране ја треба да будем увек насмејана, без обзира на то шта се мени дешава и да ли ми је неко у болници, испричала је певачица.

Гога Гачић певала 3 дана заредом

Поносна је на себе што се бори као лавица, а велику подршку у најтежим моментима пружио јој је њен супруг Марко Гачић, са којим ужива у складном браку.

- Нећеш веровати моја мама је примљена у болницу на дан њеног рођендана, а Марко је са мном отишао у Прокупље да јој однесемо торту и цвеће и баш тај викенд смо имали заказане наступе Марко и ја, па смо заједно отпутовали. Ја сам из те скрханости и атмосфере отишла за Беч да радим три дана за редом, присетила се Гога са великим болом.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: