Од када се појавила на естрадном небу, Рада Манојловић није крила колико је везана за примарну породицу, односно оца Радета и сестру Мају.

Ипак, као и у свакој породици и код њих неретко дође до расправа, а певачица признаје да је она углавном та која се љути на њене најмилије.

Тако је пре извесног времена отац Раде Манојловић медијима открио нешто што никако није смео, због чега се музичка звезда много наљутила, па му чак и упутила неке непримерене речи.

Фото: АТА имагес

 

 

О томе какав однос има са породицом говорила је недавно у једној емисији, истичући да је свесна да је много тешко бити у њеном окружењу и да се неретко покаје за оно што изговори сестри, оцу или некоме ко јој је важан:

- Ја сам према погрешним људима баксуз, морам да признам, према најмилијима. Према сестри, према некоме ко ме диже из блата.

После ми буде много криво, па се извињавам. Како каже Шојић, моја сродна душа. "Наизвињавали смо се, Пантићу, и наобјашњавали."

Једном сам се на тату брецнула, то себи нисам могла да опростим годинама. Знаш колико сам му се извињавала, а шта мени то треба и то због неког момка.

Због неког глупог наслова у новинама, ја крила да имам дечка, а њега позвали новинари, он све испричао како је био код нас кући.

И тако смо се око тога мало споречкали, али после, мислим се, нема веће глупости.

Фото: АТА имагес

 

 

Отац Раде Манојловић ћерки није замерио ни непримерене речи, ни бурну реакцију јер разуме да је и он погрешио.

Иако је то тада било за њих непријатно искуство, данас се кроз осмех присећају свега и тај догађај доживљавају као анегдоту.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО: