Нина је седам година била у браку са глумцем Браниславом Лечићем. Венчали су се 2010. године, а до развода је дошло 2017. године. Током брака добили су сина Лава, а оно по чему је ова љубав била специфична јесте разлика у годинама.

Бранислав и Нина су остали у добрим односима после развода: 

- Нормално је да се стално чујемо и да смо у контакту. Чим имаш децу, мораш да пратиш развој детета, то је нормална ствар да смо у добрим односима - рекао је Бранислав Лечић својевремено за "Блиц".

Када је ставила тачку на брак са глумцем Александром Лечићем, Нина је започела везу са тенисером Филипом Крајиновићем, а исту је покушала да сакрије од јавности.

Тенисер је од Нине млађи шест година, а када су почели да се забављају нико их није подржавао у почетку.

Филип је јавно причао о вези са водитељком, те јавно истакао да му је Нина помогла кад му је било тешко у животу: 

- Нина је девојка која је ушла у мој живот баш у периоду када ми је било прилично тешко и када је пут до позиције где се налазим данас деловао недостижно. Срели смо се у врло деликатном моменту када је њен живот у питању, тако да је наша приватност доста трпела. Међутим, оно што ми се увек допадало код ње јесте то што је стрпљива и разумна, па ме је у кључном моменту добро саветовала. Не разуме се у тенис, али је спремна да учи и врло је заинтересована, тако да и њен помало лаички начин да објасни и растумачи неке ситуације у току меча није за занемаривање са становишта стратегије и психолошке игре на којима се великим делом заснива тенис. При томе, иако нисам из Београда, испоставило се да имамо много заједничких пријатеља, па се веома лепо дружимо, излазимо, разговарамо. Од Нине свашта може да се научи - испричао је једном приликом Филип Крајиновић за магазин "Глориа".

Нина и Филип су после раскида остали у добрим односима, а млади тенисер је потврдио ту информацију: 

- Остали смо у добрим односима. Нину веома поштујем, радо се сећам наших тренутака. Много сам научио у тој вези, верујем да је и она. Није нам разлика у годинама представљала проблем, различити приоритети и животни ритмови су нас раздвојили. Увек ћу је подржавати, шта год буде требало, бићу ту за њу - рекао је Крајиновић.

БОНУС ВИДЕО: