Александра Пријовић је у протеклих годину дана одржала велики број концерата, а готово сваки је обележио један посебан моменат. Међу бројним емотивним тренуцима један се посебно издвојио, а исти је постао виралан на друштвеним мрежама. Наиме, Александра је  прекинула концерт и обратила се публици.

Фото: АТА имагес/М. М.

 

Након што јој се отац придружио, Александра је запевала песму "Девет живота". Док је изводила нумеру у очевом загрљају, он је све време био на ивици суза, а публика је овај емотивни моменат испратила громогласним аплаузом.

- Ја ћу сада да дођем до тате и да му отпевам једну песму. Очекујем да будете најгласнији - рекла је Александра и села на бину.

 

 

Иначе, Александра Пријовић и Филип Живојиновић у складном су браку већ годинама, а круна њихове љубави је њихов син Александар. Ипак, певачица сада каже да је управо сад можда дошло време да малишан добије брата или сестру и да се њихова породица прошири.

"Да се пита наш син, одавно је требало друштво да дође. Тако да, вероватно је и време," изјавила је Александра недавно за медије.

Александра Пријовић је открила да је време за проширење породице, а обожаваоци са нестрпљењем очекују вести о томе. Након завршетка турнеје, Александра Пријовић планира да се повуче из јавности на неко време како би се посветила одмору, породици, пријатељима, али и стварању нових песама. Такође, истакла је да је следећа година идеална за планирање свега што долази.