Певач Дарко Лазић, познат по својим музичким хитовима, прошао је кроз тешку финансијску кризу након саобраћајне несреће 2018. године, када је био дужан више од 400.000 евра.

Фото: АТА имагес, Н. Параушић

 

 

Велику суму новца позајмио је од свог менаџера, с којим је имао близак однос, а враћао је дуг у ратама.

Такође, певачица Зорица Марковићје изјавила да је Лазић дуговао и њој, али му је то на крају опростила, не желећи да уништи пријатељство и додатно погорша његову ситуацију.

- Нисам још вратио дугове, порасли су. Било је милион, сада је милион и по. Али добро, чим почнем да радим, вратићемо. Битно је да ја глава на раменима - рекао је тада Дарко и додао:

- Ако неки други дугују, зашто и ја не бих могао? Милион и по евра није нимало мало. Не шалим се. Шта кога треба да се тиче да ли ја дугујем или не? Је л' треба сад неко због тога да ме убије? Све је за људе, ја сам најнормалнији човек. И да дугујем, знам да ћу вратити - рекао је Лазић једном приликом.

- Ја сам стално у дуговима и бићу до краја живота. Ајде да причамо о неким другим стварима. Сви знамо ко то прича и сервира, боље немојмо о томе - рекао је он и дотакао се прича да бившој супрузи Ани Севић не исплаћује редовно алиментацију за њихову ћерку:

- То лепо питајте Ану Севић, нека вам она каже да ли плаћам или не. Јуче сам баш био с њом (смех).

Телеграф