Астролози су анализирали положај звезда у октобру и открили који ће хороскопски знакови имати више среће од осталих!

Близанци и Девица

За Близанце и Девицу, Меркур је један од најважнијих планета. Ово ће бити јако добар месец да промените смер свог кретања.

Слободно се можете окушати у нечем новом. Астролози саветују да се не бојите промене окружења.

Можете ићи на пословна путовања, комуницирати са страним колегама и стицати искуство.

Да бисте то учинили, уопште није потребно читати књиге или похађати курсеве стручног усавршавања. Довољно је само мало чешће слушати савете мудријих људи.

Такође ћете врло вероватно заузети водеће позиције у свим смеровима у октобру. Моћи ћете зарадити више и потрошити свој новац паметније.

Стрелац и Ован

Снажан Меркур такође ће дати зелено светло Овновима и Стрелцима за саморазвој. Ова планета значајно ће побољшати памћење представника ових знакова, убрзати доношење важних одлука и дати им прилику за креативнији приступ у решавању уобичајених проблема.

Октобар ће им финансијски постати значајан и најважнији месец јесени.

Највероватније ће представници ова два ватрена знака моћи да пронађу начин да добро уложе своја средства како их у будућности не би изгубили.

Астролози напомињу да у октобру можете сигурно куповати скупе ствари.

Јарац

Јарци ће моћи постати продуктивнији у апсолутно сваком подручју рада. Повећани приходи очекују оне који стално возе или физички раде. Спортисте, али и интелектуалне раднике очекују велики успеси и рекорди.

Такође ће финанцијски водити многи Јарци који се баве модном индустријом. То су модели, дизајнери, стилисти и тако даље.

Сви који се баве лепотом добиће снажан набој мотивације и инспирације, што ће неминовно резултовати повећањем прихода.

(Атма)

БОНУС ВИДЕО: