Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице којој су дали име Срна.

Како смо сазнали певач није данас могао да буде уз Катарину приликом порођаја, јер је унапред имао заказан наступ на једној свадби, а она се сада огласила за "Блиц" и открила како се осећа:

 

 

"Супер се осећам, све је прошло како треба. Осећај је нестваран, а Срна баш онаква какву сам је замишљала. Дарко је рекао да нас воли и тражио је да је види, обзиром да је била у мом наручју кад сам га позвала" - прва је Каћина изјава након порођаја.

Подсетимо, Катарина је на свет донела девојчицу која ће се звати Срна.Катарини је ово бити прво дете, док Дарко из брака са Аном Севић има ћерку Лорену, а из везе са Марином Гагић сина Алексеја.

Darko i Katarina osvrnuli su se nedavno na odnos sa njegovom bivšom suprugom Anom Sević

- Чујемо се сваки дан и виђамо се јако често", открила нам је Каћа, а Дарко је додао да им је интерес њихове ћерке набитнији:

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Људи треба да се угледају на нас. Стварно је јако лепо имати добро однос са бившом супругом. Ми се толико лепо дружимо, Лорена је најсрећније дете на свету тренутно, нама је то најбитније. Дете је најбитније. Запушили смо уста свима. Шаљемо исправну поруку - поручио је он за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: